GTM-578LKZ8

RI&E Abonnement

Met behulp van het RI&E abonnement van het SAS ZorgPortaal bent u altijd verzekerd van een goedgekeurde RI&E.

  1. RI&E Abonnement

SAS ZorgPortaal – RI&E Abonnement

Veilig werken, gezonde medewerkers en lagere kosten

Het invullen van de (branche) RI&E (Risico Inventarisatie & Evaluatie) blijft een hele klus. Veel werkgevers beginnen er daarom niet aan of haken vroegtijdig af. Elke werkgever is verplicht een actuele RI&E te hebben met een plan van aanpak. Bij het ontbreken hiervan kan de Inspectie SZW een forse boete opleggen.

De RI&E is een lijst met mogelijke risico’s op het gebied van arbeidsomstandigheden. Met het invullen van de lijst, leert u de risico’s van het bedrijf kennen en voorkomt u risico’s. Om ondernemers (met maximaal 25 werknemers) te ondersteunen bij het beheren van een actuele RI&E, heeft het SAS ZorgPortaal een RI&E abonnement ontwikkeld.

Ook voor bedrijven met meer dan 25 medewerkers heeft SAS ZorgPortaal een oplossing in huis

Ook voor bedrijven met meer dan 25 medewerkers hebben wij een passende oplossing en kunnen wij ondersteunen wij bij het uitvoeren van de Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E). Voor deze bedrijven stellen wij graag een offerte op maat op. Na goedkeuring van de offerte plannen we een afspraak in met onze veiligheidskundige voor de uitvoering. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe werkt het RI&E Abonnement?

Na aanmelding komt de RI&E ambassadeur van het SAS ZorgPortaal langs en stelt de RI&E met het bijbehorende plan van aanpak op. Om de RI&E actueel te houden, krijgt u in het 2e en 3e jaar het verzoek om het Plan van Aanpak op te sturen naar het SAS ZorgPortaal. Wanneer u in het 2e of 3e jaar gaat verbouwen of verhuizen naar een andere locatie, komt de RI&E ambassadeur langs om de RI&E opnieuw op te stellen. Zo blijft uw RI&E actueel!

De looptijd van het abonnement is drie jaar. Wordt het abonnement na drie jaar voortgezet dan vindt er in het 4e jaar weer een bedrijfsbezoek plaats voor het opstellen van de RI&E.

RI&E Abonnement

Met behulp van het RI&E abonnement van het SAS ZorgPortaal bent u altijd verzekerd van een goedgekeurde RI&E. De kosten van het abonnement bedragen € 250 per jaar. Dus in totaal € 750. Als de RI&E in het 4e jaar up-to-date is, krijgt u van SAS ZorgPortaal 50% van het abonnementsgeld (€ 375) weer retour. Dus per saldo zijn de kosten € 125 per jaar.

Aanmelden?

Bel 070 – 3011 687 of maak gebruik van het contact formulier om u aan te melden voor het abonnement.

Voordelen

Naast het creëren van een gezonde en veilige werkplek heeft een actuele RI&E nog meer voordelen:

  • u heeft inzicht in de risico’s binnen uw organisatie;
  • u stimuleert de bewustwording van gezond en veilig werken bij uw werknemers;
  • u verbetert de veiligheid, waardoor ongevallen en ziekteverzuim gereduceerd worden;
  • een werknemer presteert beter als hij zich veilig voelt en comfortabel kan werken;
  • u voldoet aan de wettelijk gestelde eisen vanuit de Arbo-wet en riskeert geen boete.

Klik hier voor de brochure.